Fra lam til rask – Betina Maj

Fra lam til rask

Sept. 2013

“Du er et mirakel – Du burde være lam”

og “Hvad du end gør, så bliv ved med det, for det virker”

Den besked fik jeg af lægen (neurologen) i 2013, efter at have fået lavet en MR scanning. Det har virkelig sat gang i mine reflektionen om, hvad jeg egentligt har gjort og gør og det er jeg nu parat til at formidle til dig og hele verden i et helt nyt koncept “Du er et mirakel”.

Jeg takker af hele mit hjerte den læge, som sagde ordene og fik sat gang i en rivende udvikling i mig med up`s and down`s, samtidig med at ordene ramte et sted i mig, der samlede hele min verden, min tilgang, viden, lærdom og erfaring i det nye koncept.

Historien som overskriften referere til, startede for mere end 20 år siden, da jeg blev lam i mine arme fra det ene sekund til det andet. Det sendte mig på en gevaldig indre og ydre rejse, som jeg idag ved, er intet mindre end fantastisk og et mirakel. Ikke at jeg ikke har vidst det undervejs på rejsen, men dog har jeg ikke vidst det på den måde, som jeg nu ved.

Som mange ved, er jeg ikke lam i mine arme mere og har ikke været det i mange år. Dog gør jeg jo fortsat alt det, jeg startede med for mere end 20 år siden og mere til. Jeg har som vejleder for andre i mange år, brugt mange af de elemente der er i det nye koncept, men det har aldrig været samlet, som det er nu. Og det gør en verden til forskel.

Konceptet er til dig, der fysisk, følelsesmæssigt, mentalt eller åndeligt vil have det endnu bedre og er parat til, at tage på en længere indre og ydre rejse. Jeg er ingen mirakelmager, men jeg ved, at jeg kan vejlede dig på din rejse til, at du skaber mirakler i dit liv. Vi mennesker har så mangfoldige muligheder, mange flere end vi aner. Vi har evner, vi ikke helt kan forklare og som ikke er logiske. Dog er der rigtig meget, der faktisk er simplet, så simpelt, at det kan være svært at forstå.

En af de ting jeg har gjort på min rejse og som først gik op for mig for et par dage siden er, at jeg aldrig har tvivlet på, at jeg kunne få det bedre. Så ingen tvivl fra min side om, at tro flytter bjerge samt flere andre ting sammen med det.

På hele min rejse har jeg været lykkelig for mit liv og set livet som en gave, der skal pakkes ud. Det betyder ikke, at jeg ikke også har været ked af det ind i mellem, det har jeg, men jeg vidste, at der var en vej frem.

Også du kan blive glad for, at folde livet ud. Rigtig mange dejlige mennesker har været med på min rejse på den ene eller anden måde og I har alle sammen været fantastiske og været med til, at gøre en forskel for mig og til, at jeg er den, jeg er.

Vi er aldrig alene på rejsen, vi har brug for hinanden og sammen gør vi en forskel. Fra dybden af mit hjerte takker jeg jer alle, hver og en for, at du er, den du er og for din indflydelse i mit liv <3

Jeg er nu i gang med, at holde foredrag ud fra konceptet “Du er et mirakel”.

Jeg tager gerne rundt i landet, så hvis du har et sted og har lyst til, at foredraget holdes der, så kontakt mig gerne. Kender du nogen, som du mener kunne have glæde af, at læse ovenstående, hilser jeg det velkommen, at du deler i dit netværk.

Jeg afholder løbende workshops, korte og længere varende kurser med individuel rådgivning på min hjemmebane “Center for Bevidsthed & Udvikling i Sabro nær Århus” og tager gerne rundt i landet samt udland.

Har det din interesse, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan følge med på min hjemmesiden www.betinamaj.dk eller tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får nyhederne lige hjem i stuen. Du er også velkommen til, at kontakte mig på tlf. 2334 6256