Vær Dit Unikke Selv – Betina Maj

Vær Dit Unikke Selv

– En vej til fred, harmoni, magi og mirakler i dig og dit liv –

Næste holdstart d. 2.-3.oktober 2021.

10 delkurser af hver 2 dage. Kursus gangene er primært på lørdage og søndage, dog er få gange på hverdage. Undervisningen er hver gang fra  kl. 9.30-16.30. 10 delkurser af hver 2 dage.  

Det er muligt, at tilmelde nu 

Spirituelt udviklingsforløb for dig der er rede til, at være dig fuldt ud
Forløbet handler om at komme hjem i dig selv. Hjem til det sted i dig, hvor du åbner for din egen indre visdom. Det sted i dig, hvor du ved og ikke kun tror eller håber.
Kroppen er dit Tempel, den indeholder al din visdom og alle vejledningerne på din vej, step by step, bliver du helt naturligt guidet, når du tør åbne op for det. Igennem kroppen reagerer alt i dig. Din følelses,- og mentalenatur, dine sanser, din intuition, din sjæl og din ånd. Også dine vejleder taler til dig gennem din krops tempel. Derfor er kroppen fundamentet i forløbet.

Forløbet handler om, at blive født igen og igen. Om at tillade dig, at komme tilbage til den du var, da du kom til denne verden. Tilbage til dit autentiske Selv, der udfolder dig helt pr natur. Som det lille barn, der af sig selv udvikler sig. Denne natur fortsætter hele livet igennem og skaber dig med alle dine potentialer, din inspiration, det du er her for. Når du blot tør vente, til du kan mærke og føler dig inspireret.
Vi bliver pålagt mangt og meget fra det øjeblik vi kommer til verden og derfor må vi fralægge os alt det, der ikke er os. Lade de sider af os dø. Derfor kan man sige, lad dig komme til verden igen og igen og igen, som også indebære at dø igen og igen og igen. Derved kommer du ind til den rene kærligheds essens i dig.
Vær den du i ånden er. Ånden lever i dig, den er aldrig væk fra dig. Vælg at være dig og du er med ånden, magien, glæden, harmonien, inspirationen, flowet og helbredt hver dag. Herfra er miraklerne helt naturlige i din indre verden og folder sig ud i dit praktiske levet liv.
I hele forløbet arbejder vi med kroppen via øvelser og bevægelse. Vi sætter fokus på kropsbevidstheden og arbejder os indad derfra helt ind til, den du er. Så du bliver en skaber indefra og ud. At være godt hjemme i kroppen, er væsentligt for din udviklingsvej, da kroppen forandres sammen med at du forandres. Det bringe meget forvirring og misforståelse, hvis mennesket ikke er klar over denne dimmention. Din krops forandring fra det muskulærere til under celleplan er en væsentlige lære, for at kunne forstå kroppen reaktioner og kunne give dem lov til at ske i stedet for at arbejde imod, som det ofte sker.

Meditation, visualisering, åndedræt, nærvær og dobbelt nærvær, bevidsthed, stilhed, ritualer og mantraer praktiseres hver gang. Da vi er en levende organisme bestående af energi og vand, bliver forståelse af energi, vibration og  lyd en naturlig del af forløbet og samklangen med naturen og universet bliver ligeså naturligt.
Elementerne jord, luft, ild og vand integreres ligesom moder jord og fader sol`s væsen bliver en naturlig del i dig.

Englene og vores åndelige vejledere inviteres indenfor og vi udvider vores kendskab til dem og deres vej til os. Symbolernes verden er et helt ny sporg der åbenbares og bliver et naturigt og brugbart redskab på din vej.
På hvert kursus gennemgår vi et chakra og arbejder med det både praktis og åndeligt. Gennem arbejde med bl.a.  chakrasystemet åbnes også dørerne til en dybere energiforståelse, som ligeledes integreres gennem forløbet.

Praktiske oplysninger – Næste hold starter d. 2. – 3. oktober 2021
Forløbet består af 10 delkurser af hver 2 dage. Undervisningen er primært på lørdag og søndage, enkelte kursus dage er på hverdage. Undervisningen er alle gange fra kl. 9.30 – 16.30
Kursus gangene er fordelt over ca.15 måneder.

Undervisningen vil foregå både i kursus lokalerne og i den fri natur.
Forløbet er incl. individuel vejledning imellem kursus gangene alt efter behov til opfølgning af processer. Derudover kan der tilkøbes behandling, håndlæsning og uddybende vejledning.

Forløbet kræver, at du har lyst til, at arbejde med det indlærte imellem kursus gangene og du skal modtage extern kropslig behandling min. en gang om måneden (egen betaling). Vigtigst af alt er din lyst til, at gå i gang med en rivende udvikling.

Der er mulighed for overnatning på kursus stedet. Pris pr. overnatning 200 kr.

Tilmelding pr. tlf. 2334 6256 – Ønsker du mere info, er du velkommen til at ringe eller sende mig en mail på kontakt@betinamaj.dk

Mulighed for forskellige betalingsformer

  • For endelig tilmelding betaler du et tilmeldelsesgebyr på 2.500 kr.
    Du betaler derefter 1.750 kr. pr. kursus gang, som skal være på undervisers konto på 1. kursus dag hver gang. Den samlede pris er 20.000 kr. Det er muligt, at ændre på afdragsformen f.eks. at betale pr. månded.

  • Rabat på 2.500 kr. ved betaling af hele forløbet ved tilmelding. Dermed er prisen 17.500 kr.