Spirituelle rejser – Betina Maj

Spirituelle rejser

Retræte i Assisi september 2019

“Hjertes åbning, indsigter og healing –  Vi går i Frans af Assisi`s fodspor”
Kursus pris 2.900 kr. – betales ved tilmelding

Sidste frist for tilmelding er d. 1. juli 2019
Max. 11 deltagere

Dette kursus tager udgangspunkt i, at åbne dit hjerte og højne hjertets og kroppens vibration. Vi går fysisk i Frans af Assisi`s og Klara`s fodspor og åbner for vores indre kærlighedsessens, indsigter, healing og forener de feminine og maskuline essenser. Kurset er planlagt sådan, at der også er tid til, at lade energien lede os.
Kurset afholdes på det smukke og energikraftige franciskanske center. 

  • Daglige hjerte åbenede meditationer – healing 

  • Fordybende vandring i bjergene i Frans af Assisi`s fodspor

  • Meditation i bjergets huler og andre steder i det fri

  • Besøg og fordybelse på hellige steder i Assisi

  • Fælles besøg i både Frans og Klara`s kirker/klostre, hvor vi kan opleve messer og deltage i vesper i San Damiano og hos Klarisserne, der synger som engle

På centret er der dejlige fælles faciliteter som stor mødesal, stor tagterasse med pragtfuld udsigt over Assisi dalen, bjergene mm., kapel(kirkerum) og bibliotek/fjernsynsstue. 

Da der i mange år, har været åndelig praksis og meditation på centret, er der en meget kraftfuld, smuk og healende energi.

Du har mulighed for overnatning på centret.Der er 8 enkeltværelser og 2 dobbeltværelser på stedet alle med eget bad. Pris for en uge ca. 300 Euro excl. mad. Der er gode køkkenforhold, så mad kan laves. Du kan også vælge at bo andet sted i byen. Vælger du at bo på centres, betales opholdet til centret ved ankomst.

Flybillet til Rom køber du selv. Booker du plads på centret, sørger de for transport fra lufthavnen. Transport prisen er ca. 500 kr. pr. vej. Du skal lande i Rom senest kl.16 og ved afrejse tidligst fra Rom kl. 12. Køreturen fra Rom til Assisi ca. 3 timer.

Husk afbuds,- og sygeforsikring.

Jeg er behjælpelig med hensyn til overnatning og fly, såfremt du ønsker det.
Efter tilmeldingsfristen tilbagebetales kursusprisen ikke ved evt. afbud. Kursusprisen tilbagebetales ved for få tilmeldinger til kurset.

Er du nysgerrig på kurset, er du velkommen til at kontakte mig.