De 9 Hellige Riter – Betina Maj

De 9 Hellige Riter

Munay-Ki Riterne – overordnet indsigt

De første 4 riter er de grundlæggende riter og består af:

 • Healer riten (Healers Rite) 
 • Kraftbånd riten (Bands of Power Rite) 
 • Harmoni riten (Harmony Rite) 
 • Seerens rite (Seers Rite)                                             

De næste 3 riter er Slægtsriterne og består af:

 • Vogterne af dagens rite (Daykeepers Rite) 
 • Vogterne af visdommens rite (Wisdomkeepers Rite) 
 • Vogterne af jordens rite (Earthkeepers Rite)   

De sidste 2 riter er Fremtidens riter og består af:

 • Vogterne af Stjernernes rite (Starkeepers Rite) 
 • Skabelsens rite (Creators Rite)

Den første rite: Healers Rite – eller Healer RitenDenne rite forbinder dig til slægten af Earthkeepers fra fortiden, som kommer og hjælper dig med din personlige healing.
Laikaerne ved (og vidste), at vi har kolossal spirituel assistance til rådighed for os. Under vores meditation og søvn arbejder disse ”lysende væsner” med at heale fortidens og vores forfædres sår. 
Den anden rite: Bands of PowerBestår af beskyttelse, som bliver installeret i dit Lysende Energi Felt.
De er også kendt som Bands of Power – eller kraftbåndene, og består af fem energetiske bånd, som repræsenterer jord, vand, ild, luft og rent hvidt lys. Disse bånd virker som filtre, der nedbryder – til et af de fem elementer, hvilken som helst tung energi, som du må modtage – så at disse energier kan nære dig i stedet for at forgifte dig eller gøre dig syg.Bands of Power er altid ’on’ og de tunge energier preller af på dem. I en verden fyldt af frygt, giver båndene en uundværlig beskyttelse. 
Den tredje rite: Harmony rite – eller Harmoni Riten
Her modtager du syv arketyper ind i dine syv chakra.

 • I det første chakra modtager du arketypen Slangen.
 • Jaguaren/pumaen gives ind i dit andet chakra.
 • Kolibrien gives ind i dit tredje chakra og
 • Ørnen/kondoren gives ind i dit fjerde chakra.

Derefter modtager du i de tre øverste chakra tre ”ærkeengle”.

 • Huascar Inka – vogteren af underverden og det ubevidste, som bliver overført til dit femte chakra.
 • Quetzalcoatl – den bevingede slange, Maya gud og vogteren af mellemverden (den verden vi lever i) og dagsbevidstheden gives ind i dit sjette chakra.
 • Og i dit syvende chakra modtager du beskytteren af oververdenen (vores overbevidsthed) og vogteren af tiden der kommer Pacha Tutec.

Disse arketyper bliver overført i dine chakras som frø. Disse frø næres gennem ild, og du bliver nød til at gennemføre adskillige ild ceremonier for at vække dem og hjælpe dem med at gro. Derefter hjælper de med at antænde det psykiske slam, som er blevet opbygget i dine chakras – så at dine chakras kan skinne med deres oprindelige lys, når du får dit regnbue legeme. Denne rite hjælper dig med at give slip på din fortid på samme måde, som slangen skifter sit ham.
Denne rite gives kun til jer, der vil dedikere jer til at arbejde med den. Hver arketype skal der arbejdes med i mindst 14 dage.
Den fjerde rite: Seer’s rite – eller Seerens riteDenne rite installerer tråde af lys, som udgår fra medulla oblongate punktet bagerst på dit hoved (DU16 aku punkt) til dit tredje øje og til hjerte chakraet. Denne rite vækker din evne til at se (sanse) den usynlige verden.
Mange vil opdage at de, få måneder efter at have modtaget seerens rite, at de er i stand til at se (sanse) verden af energi omkring dem. 
Den femte rite: Daykeeper riten – eller vogter af dagenDaykeeperne var mestre af de gamle stenaltre, som findes overalt på hellige steder rundt om i verden fra Stonehenge til Machu Picchu.Daykeeperen er i stand til, at påkalde kraften fra disse gamle stenaltre og bringe balance i verden.
Denne rite forbinder dig med fortidens slægt af Laikaer. Ifølge overleveringen, kaldte Daykeeperne på solopgangen hver morgen og solnedgangen hver aften. De sikrede sig, at menneskene levede i harmoni med moder jord, og ærede det feminine.
Daykeeperne var jordmødre, som tog sig af fødsler og død og var samtidig også healere, plantekendere og naturlæger. De var for det meste kvinder og kendte til jordens feminine væsen.
Denne rite påbegynder healingen af dit indre feminine og hjælper dig til at gå udover frygten og at praktisere fred. Feminim indvielse. 
Den sjette rite: Wisdomkeeper riten – eller vogter af visdommens rite.Legenden siger at, den ældgamle visdom befinder sig i de høje bjerge. De isdækkede bjergtoppe som f.eks. Ausangate bjerget i Peru er og bliver æret som kraftsteder, ligesom andre bjerge over alt i verden fra Mt. Sinai (Egypten) til Mt. Fuji (Japan) til Mt. Olympus (Grækenland), er blevet æret som steder, hvor mennesket møder det guddommelige.
Slægten af Wisdomkeepers er medicin mænd og kvinder fra fortiden, som overvandt døden og som trådte udenfor tid.
Wisdomkeepernes arbejde er at beskytte den medicinske lære og dele den med andre, når det er passende. Denne rite hjælper dig med at træde udenfor tid og smage uendeligheden. Maskulin indvielse.
Wisdomkeeperne forbinder dig med slægten af lysende væsener fra fortiden og fremtiden. Den hjælper dig at få forbindelse med din indre visdom og den spirituelle lære.
Den syvende rite: Earthkeeper riten – eller vogter af jordens riteDenne rite forbinder dig med slægten af ærkeengle, som er vores galakses beskyttere. Det er almindeligt antaget at, de har menneskelig form og kan være så høje som træer.
Earthkeepers, som er forvaltere af alt liv på jorden, kommer under direkte beskyttelse af disse ærkeengle og kan påkalde deres kraft, når de har behov for at bringe healing og balance til en hvilken som helst situation.
Giver dig mulighed for at drømme fremtiden, se mulighederne og trække dem med tilbage. Gå frem i tiden og plant et frø i fremtiden.
Earthkeeper riten hjælper dig med seerens vej og at drømme verdenens tilblivelse. 
Den ottende rite: Starkeeper riten – eller Vogter af stjernernes riteDenne rite forankrer dig sikkert i tiden efter det store skift, som siges vil ske i slutningen af år 2012/2013.
Ifølge overleveringen, vil din fysiske krop, når du modtager denne rite, begynde at udvikle sig til Homo Luminous – Det lysende menneske. Ældningsprocessen bliver langsommere og du bliver modstandsdygtig imod sygdomme, du tidligere var sårbar imod.
Når du modtager denne rite erhverver du dig forvaltningen af tiden som kommer og alle fremtidige generationer.
Den niende rite: Creator riten – eller Skabelses riten.Når du modtager denne rite, vil du vække Gudslyset i dig selv og du vil erhverve forvaltningen af alle skabelser – lige fra det mindste sandkorn til de største klynger af galakser i universet.
Denne rite har aldrig før været tilgængelig på jorden. Selvom der har været enkelte som har opnået dette niveau og har fået vækket deres Kristus eller Buddha bevidsthed, så har det aldrig tidligere været muligt, at overføre denne fra én person til en anden før nu.
Den handler om at tage ansvar for sig selv, være et ordentligt menneske og vide at vi alle er forbundet og dine egne handlinger påvirker hele universet. Erkendelsen af at ånden ikke kun agerer gennem os, men er os.
Creator riten er blevet gjort tilgængelig for os og givet til os af Q’eroernes Laikaer i sommeren 2006 på Ausangate bjerget i Peru.
Gives kun til folk der har fået alle riterne og lært at give dem videre. 

Alle riter afsluttes med en Ildceremoni