Håndlæserskolen v/Betina Maj – Sabro nær Aarhus – Betina Maj

Håndlæserskolen v/Betina Maj – Sabro nær Aarhus

For dig der vil være en unik vejleder med håndlæsning som redskab.

Nyt hold starter d. 6.-7. februar 2021

Uddannelsen støtter din rejse til dit unikke selv personligt og fagligt 

Uddannelsesforløbet består af 12 moduler, der er sammensat af;- Grundforløb på 8 delkurser – Overbygning på 4 delkurser. Der er en pause fra undervisningen på ca. 3 måneder i mellem grundforløb og overbygning til egen træning med prøvepersoner. Jeg står til rådighed for individuel vejledning i hele forløbet også i pausen til ren træning.

Du tilmelder dig Grundforløb og vælger selv, om du vil gå direkte videre til overbygning eller vente en tid. 
Efter grundforløb og overbygning har du mulighed for Efteruddannelses kurser  

  • Alle delkurserne er af 2 dages varighed og undervisningen er fra kl. 9-30-16.30 – Delkurserne er primært lørdag og søndag. Dog er 2 til 3 af delkurserne i hverdage, som vil være med god tid imellem.

  • Der udstedes bevis ved gennemførsel af grundforløbet og diplom ved gennemførsel af grundforløb og overbygning.

  • Undervisningen er primært i weekenden, men enkelte gange kan det være på hverdage.

Undervisningsformen er dels teoretisk, hvor der er en del skrivearbejde og praktisk, hvor der arbejdes med det indlærte materiale. 
I den praktiske del arbejder vi primært med kursisternes hænder. Også fotokopier og håndaftryk af hænder indgår i undervisningen. 
For at være tilstede i sit liv, er nærvær og selvindsigt væsentlige elementer og yderst vigtigt, hvis man arbejder med andre mennsker. Derfor er alle kurserne også bygget op om den personlige side, som du selv skal være villig til at indgå i og deltage med. 
Alle kurser opstartes med praktiske øvelser med fokus på nærvær. 
På uddannelsen arbejdes der intenst med at lære alle grundelementerne, som først og fremmest skal integreres.   
Der vil løbende indgå konsultationer i undervisningen, hvor du får mulighed for at bruge de opnåede færdigheder på fremmede personer og samtidig indøve konsultations formen. 
Under uddannelsen er der rig mulighed for øget selvindsigt og personlig udvikling, da dine hænder, under hele forløbet, vil blive brugt som undervisningsmateriale. 
Som en naturlig proces skræpes din intuition i løbet af uddannelsen.Under hele uddannelsen vil der være mulighed forindividuelle samtaler, så du bedre kan få et optimalt udbytte af forløbet 
Se mere om uddannelsesforløbet her