Aktuelle begivenheder – Betina Maj

Aktuelle begivenheder

Program oversigt – Nærmere beskrivelser nedenfor
Nye arrangementer tilføjes jævnligt
Husk tilmelding og gerne i god tid, så aflysning undgåes.


  • Drop in meditation - Vær i dit stille nærværende meditative indre rum - D. 25. marts - Åben i tidsrummet kl. 17-19
  • Vær dit Unikke Selv – Spirituelt udviklingsforløb på 10 gange ialt. Nyt hold – Start  d. 24.-26. april 2020
  • Nyt nyt i Danmark - Biodance workshop med Flavio fra Italien -  En kursus dag d. 24. maj - Mere info kommer snarest
  • - Nyt nyt Bio dance workshop med Flavio fra Italien – Nyt i Danmark – Endags kursus d. 24. maj kl. 10 - 17 - Mere info kommer snarest 


  • Ny smuk og dyb Sacred Breath Cacao ceremony med  Paolo Da Floresta   Workshop maj kl. 17.30 - 21.30 (Dato kommer snarest)
  • Håndlæser uddannelse - Sabro nyt hold - start marts 2021

Næste drop in d. 25. marts - (Næste igen d. 22. april)

I tidsrummer fra kl. 17 – 19

En gang hver måned er døren åbne i 2 timer fra kl. 17-19. hvor du har fri adgang til, at træde indenfor i centres kraftfulde energi og være der, i det tidsrum der passer dig indenfor tidsrammen.

Her kan du sidde eller ligger og finder ind i dit stille nærværende meditative rum og være der i den tid, du har lyst til. Du kan også træde ind og gå ud af både det fysiske og indre rum flere gange.

Der vil være en kort guidet meditation kl. 17.15, og 18.15. Du kan gå med i den meditation eller være i helt dit eget felt.

I et tilstødende lokale vil der være the, kaffe, vand og snacks. I dette lokale er der mulighed for stille samtale og hvile. Jeg eller en hjælper vil være i cirklen i hele tidsrummet, ligesom der vil være en til at hjælpe dig til rette.

Betaling er donation, som betyder fra gratis til det du ønsker at give. Alt er okay.

Giv en forhåndstilmelding om, at du kommer. Send en sms til nr. 23346256 og skriv blot ” jeg kommer til meditation”. Hvor i tidsrummet du kommer, er ikke nødvendigt at skrive.

Glæder mig til at være i energien med jer

Håndlæser uddannelse

Sabro v/Århus

Nyt hold starter marts 2021

Håndlæseruddannelsen er for dig, der gerne vil være en unik vejleder for andre på deres rejse i livet. Og for dig der vil det for din egen udvikling og nysgerrighed.

Uddannelsen består af et grundforløbe på 8 moduler, pause i undervisningen til træning med prøvepersoner, overbygning på 4 moduler. Hvert modul er af 2 1/2 dags varighed.

Der er ca. et år imellem hver uddannelse start. Det er derfor en god idè, at tilmelde dig uddannelsen, så snart du ved, at du vil være med på næste hold.

Ring eller skriv for nærmere oplysning og tilmelding

kontakt@betinamaj.dk – tlf. 23346256

– En vej til fred, harmoni, magi og mirakler i dig og dit liv –
Næste holdstart d. 24. – 26. april 2020

Spirituelt udviklingsforløb for dig der er rede til, at være dig fuldt ud

– Det er muligt, at tilmelde nu –

10 delkurser af hver 2 1/2 dag fre.-lør-søn.

Kl. 16-20 fredage og kl. 10-16 lørdag og søndag

Forløbet handler om at komme hjem i dig selv. Hjem til det sted i dig, hvor du åbner for din egen indre visdom. Det sted i dig, hvor du ved og ikke kun tror eller håber.

Kroppen er dit Tempel, den indeholder al din visdom og alle vejledningerne på din vej, step by step, bliver du helt naturligt guidet, når du tør åbne op for det. Igennem kroppen reagerer alt i dig. Din følelses,- og mentalenatur, dine sanser, din intuition, din sjæl og din ånd. Også dine vejleder taler til dig gennem din krops tempel. Derfor er kroppen fundamentet i forløbet.

Forløbet handler om, at blive født igen og igen. Om at tillade dig, at komme tilbage til den du var, da du kom til denne verden. Tilbage til dit autentiske Selv, der udfolder dig helt pr natur. Som det lille barn, der af sig selv udvikler sig. Denne natur fortsætter hele livet igennem og skaber dig med alle dine potentialer, din inspiration, det du er her for. Når du blot tør vente, til du kan mærke og føler dig inspireret. ​​Se mere her​​​